ZAKELIJKE REPORTAGES

YES WE ZIJN WEER OPEN! VANAF 1 JUNI IS ER WEER RUIMTE OM NIEUWE REPORTAGES IN TE PLANNEN

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

Beeldmateriaal is in de huidige wereld bepalend voor jouw bedrijf. Met de juiste foto’s laat jij zien waarom een klant voor jou moet kiezen. Ze willen de mens achter het product zien, zijn nieuwsgierig naar het bedrijf en zoeken de perfecte match via dit beeldmateriaal.

Daarom is het van groot belang om hier voldoende in te investeren. En dan bedoel ik niet enkel financieel, maar ook tijd is hier in een belangrijk component. Ik neem die taak grotendeels uit handen door je voor te bereiden op de fotoreportage, te luisteren naar de wensen en dit in praktijk te brengen. 

Of dit nu gaat om een profiel foto voor Linked In, een sfeer impressie op de website, of het fotograferen van een evenement zodat klanten en collegae hier op terug kunnen kijken. 

Ik zal jullie ten alle tijden van A tot Z begeleiden in dit proces.

Social Media Abonnement Marjena Moll

Wat zijn de kosten?

Social Media reportage

1x in de maand een speciale dag voor social media reportages. Op deze dag ben ik een dagdeel beschikbaar voor het maken van een korte reeks foto's in ca. 15 minuten. Uit deze foto's kiest u zelf 3 foto's in een online fotoalbum welke ik nabewerk en in medium resolutie naar u toe stuur (voldoende voor social media, niet geschikt om af te drukken). De reportage vind plaats in mijn studio in Aalsmeer of op een nader te bepalen buiten locatie in Amstelveen.

€100

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW

EVENT FOTOGRAFIE

Speciaal voor evenementen hebben we een pakket ontwikkeld dat perfect past bij de wensen van een evenement. U ontvangt namelijk alle genomen foto's in hoge resolutie. Het evenement pakket is voor maximaal 1 dagdeel (4 uur). Meer uur op aanvraag.

€750

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Vacature Reportages Frank Raak

Klanten

Boek nu!

Wil je na het lezen vrijblijvend een telefonische afspraak inplannen om jouw wensen door te nemen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contact formulier in. Ik help je graag verder!

verzend

Diverse Autosport Evenementen