Persoonlijke Workshops

Wil je mooiere foto’s maken? Niet meer elke keer op de automatische stand fotograferen? Heb je onlangs de overstap gemaakt van je telefoon naar een digitale camera? Of fotografeer je al een tijdje met een digitale camera en wil je nu leren hoe je er het maximale uit kunt halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Middels een 1-op-1 workshop kijken we samen waar de pijnpunten zitten en leer ik je het vertrouwen te krijgen om met je camera foto’s te maken die verder gaan dan de automatische stand. 

Tijdens de workshop beginnen wemet een stukje theorie. Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Daarna is het tijd om even te gaan lunchen. En na de lunch gaan we samen op pad om de theorie in praktijk te brengen. Loop je ergens tegen aan? Dan kijken we samen hoe dit anders kan. Door de theorie meteen in de praktijk te brengen blijft het veel beter hangen voor als je na deze dag zelf aan de slag gaat. 

Als afsluiter van de dag gaan we terug naar de studio om je gemaakte foto’s te bekijken op de laptop. We lopen ze 1 voor 1 door en kijken wat er goed is gegaan en waar eventueel nog verbeterpunten mogelijk zijn.

Wil je enkel een stukje theorie en zelf alles in de praktijk gaan testen? Dan kan je altijd voor het kleine pakket gaan en sluiten we de workshop na 2 uur af. 

Kies jouw ideale pakket

Jij weet wat je nog wilt leren over de fotografie en ik zorg dat je dit leert. Welk pakket er het beste bij je past bepaal jij.

Theorie & Praktijk

De workshop is inclusief:

 • Workshop van ca. 3 uur
 • Koffie en/of thee + Lunch
 • Naslagwerk in PDF formaat
 • De workshop is binnen & buiten

€300

Kinderportret

De workshop is inclusief:

 • Workshop van ca. 4 uur
 • Koffie en/of thee + lunch
 • Naslagwerk in PDF formaat
 • Model om op te oefenen

€400

Theorie

De workshop is inclusief:

 • Theorieles van ca. 1,5 uur
 • Koffie en/of thee
 • Naslagwerk in PDF formaat
 • De workshop is enkel in de studio

€150

Wat anderen zeggen…

Drie keer is scheepsrecht!!!

De eerste keer dat ik door Diane Kuiken ben gefotografeerd was in de Japanse bloesemtuin. Theedrinken met een fotografe betekent een prachtfoto, spontaan en in de natuur.

Voor haar product "Liefde in een lijstje" maakten mijn jongste zoon en ik kennis met een andere kant van deze veelzijdige, creatieve, down to earth, fotografe. Superleuke kleurrijke shoot, in alle ontspannenheid met een fleurig aandenken.

We kennen meer fotografen en hobby-fotografen. Ik heb mijn 12 jarige zoon laten kiezen door wie hij zijn pre-Bar Mitwa shoot wilde laten doen. Zonder  na te denken koos hij meteen voor Diane. Omdat Yair een buitenkind is hebben we in overleg op een  groene locatie, vlakbij,een geweldige leuke, bijna therapeutische (vrolijk en zen) fotoshoot gehad.

Daarbij was eigen inbreng van mijn zoon mogelijk en hadden we Veron als extra fotografe erbij. Het was een feestje  met een geweldig resultaat. Diane weet goed de tijd voor een shoot en locatie te passen bij het "wannabe model". Is uiterst professioneel, maar het voelt alsof je gewoon aan het wandelen of buiten spelen bent.

Een klein nadeel....alle foto's zijn zo puur en mooi dat kiezen waarschijnlijk langer duurt dan de shoot zelf. Ook daarin kan Diane helpen.

Eigenlijk zou iedereen een shoot door Diane en Veron op zijn / haar bucketlist moeten kunnen zetten en vaker afvinken. Absolute aanrader. Zeker nu, juist nu, in deze bizarre tijd. Een coronaproof familie uitje

Boek je bij moeder en dochter... Ondanks  volle agenda's wordt er gekeken naar een datum en een tijd die u past.

Diane & Veron Super bedankt!

Elah & Yair Dissen

Boek nu!

Wil je na het lezen vrijblijvend een telefonische afspraak inplannen om jouw wensen door te nemen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contact formulier in. Ik help je graag verder!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet om zelf met je camera aan de slag te gaan in pdf formaat. 

In de nieuwsbrief wordt je als eerste op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes, acties en speciale producten.