Workshops

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 63a53e4d-9b04-47d5-98cd-3ec63a47942a.jpg

Wil je mooiere foto’s maken? Niet meer elke keer op de automatische stand fotograferen? Heb je onlangs de overstap gemaakt van je telefoon naar een digitale camera? Of fotografeer je al een tijdje met een digitale camera en wil je nu leren hoe je er het maximale uit kunt halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Middels een 1-op-1 workshop kijken we samen waar de pijnpunten zitten en leer ik je het vertrouwen te krijgen om met je camera foto’s te maken die verder gaan dan de automatische stand. 

Tijdens de workshop beginnen wemet een stukje theorie. Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Daarna is het tijd om even te gaan lunchen. En na de lunch gaan we samen op pad om de theorie in praktijk te brengen. Loop je ergens tegen aan? Dan kijken we samen hoe dit anders kan. Door de theorie meteen in de praktijk te brengen blijft het veel beter hangen voor als je na deze dag zelf aan de slag gaat. 

Als afsluiter van de dag gaan we terug naar de studio om je gemaakte foto’s te bekijken op de laptop. We lopen ze 1 voor 1 door en kijken wat er goed is gegaan en waar eventueel nog verbeterpunten mogelijk zijn.

Wil je enkel een stukje theorie en zelf alles in de praktijk gaan testen? Dan kan je altijd voor het kleine pakket gaan en sluiten we de workshop na 2 uur af. 

Tarieven

 • 1-op-1 workshop  –  €250
  De workshop is van 10.00-16.00 uur
  Inclusief lunch, koffie en/of thee
  De workshop vind plaats in de studio en op locatie
 • 1-op-1 workshop theorie –  €150
  De workshop duurt 2 uur
  Inclusief koffie en/of thee
  De workshop vind enkel plaats in de studio
 • 1-op-1 workshop portret / kinderportret  –  €300
  De workshop is van 10.00-16.00 uur
  Inclusief lunch, koffie en/of thee
  De workshop vind plaats in de studio en op locatie
  Inclusief model