Wat anderen zeggen…

Diane heeft ons vanaf het begin super begeleid. Ze was enorm flexibel en heeft al onze wensen waar gemaakt. Dankzij haar en haar oog voor een goede achtergrond en details hebben we onwijs mooie foto’s van onze ceremonie… Een echte aanrader.

Maike & Geert-Jan

Lieve Diane, Altijd fijn een shoot bij jou te boeken. Je weet Fleur altijd zo goed en mooi vast te leggen. Een grote aanrader voor iedereen! IK zeg: Niet twijfelen maar boeken!

Marianne

Diane heeft een prachtige rapportage gemaakt van onze huwelijksdag. Onopvallend met een scherpe blik heeft ze iedereen gespot in een ongedwongen niet geposeerde setting. Dus zowel wij als onze gasten hebben veel plezier van de foto’s die ze gemaakt heeft. Kortom, een aanrader!

Evelien & Ronnie

Een fotoreeks met Diane maken is een feest, tijdens het feest. Eigenlijk begint dat al met het voorbespreking van de wensen. Er wordt goed geluisterd naar wat onze wensen waren, dit werd goed gedocumenteerd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.De dag voor de grote dag nog een final check, of alles nog volgens schema liep. Heel fijn!Op de dag zelf kwam Diane op het afgesproken tijdstip op ons huisadres, en ging vrijwel direct op verkenning om te kijken of de checklist afgewerkt kon worden. (wanneer welke foto van welk moment van de dag) Over de dag gezien, hebben we geen moment gemerkt dat Diane er eigenlijk was. Alles werd onopgemerkt vastgelegd, hetgeen resulteerde in zeer spontane foto’s. Voor de fotoshoot hadden wij een locatie in de natuur uitgezocht. De balans tussen natuur en onze liefde voor elkaar, perfect vastgelegd!!Al met al, een 10/10!

Dominique & Alvarez

Diane heeft onze bruiloft in beeld gebracht op een zeer professionele wijze! De foto’s zijn afwisselend, sprankelend, creatief, alles wordt gezien maar Diane zelf lijkt wel onzichtbaar. Het is opvallend hoe haar foto’s ons terugbrengt naar het gevoel en de sfeer van deze bijzondere dag. Knap hoor! Dit werd al heel snel zichtbaar via de eerste foto-impressie via internet (link te delen met familie) en daarna met het mooie fotoalbum. Complimenten!

Cor & Wim, Badhoevedorp

Diane maakt mooie unieke herinneringen vast met prachtige foto’s!
Diane heeft al 10 jaar prachtige herinneringen voor mij vastgelegd.
Kijk op haar website en je zult versteld staan hoe mooi en hoe leuk je jou mooie gelegenheid of gewoon een mooie foto van jezelf kan vastleggen, van alles is mogelijk!!

Naomi Jager