Basis €99

Met deze optie betaal je enkel voor de fotoshoot, nabewerking en een inlog pagina waar je de foto’s kunt bekijken in lage resolutie voorzien van watermerk. Je ontvangt een minialbum van 10x10 cm met 8 pagina’s. Bij dit pakket zitten geen bestanden of afdrukken. Deze zijn wel los bij te bestellen voor €20 per bestand.

Deluxe €249

Met deze optie ontvang je naast de fotoshoot en nabewerking ook een houten USB stick met alle bewerkte foto’s met een minimum van 20 stuks op hoge resolutie zonder watermerk en een minialbum van 15x15 cm met 10 pagina’s.

Newborn Basis €149

Een fotoshoot op dag 5-10 na de bevalling, doorgaans bij julie thuis, maar jullie zijn ook welkom in de studio in Aalsmeer. 

Met deze optie betaal je enkel voortwee fotoshoots, nabewerking en een inlog pagina waar je de foto’s kunt bekijken in lage resolutie voorzien van watermerk. Je ontvangt een minialbum van 10x10 cm met 8 pagina’s. Bij dit pakket zitten geen bestanden of afdrukken. Deze zijn wel los bij te bestellen voor €20 per bestand. Ideaal als jullie slechts 1 foto nodig hebben voor een geboortekaartje. 

Newborn Deluxe €299

De fotoshoot isgelijk aan de basis optie maar met deze optie ontvang je naast de fotoshoot en nabewerking ook een houten USB stick met alle bewerkte foto’s met een minimum van 20 stuks op hoge resolutie zonder watermerk en een minialbum van 15x15 cm met 10 pagina’s.

Buik & Baby Basis €199

Een fotoshoot in week 30-35 van je zwangerschap en nog een fotoshoot na de bevalling in het eerste half jaar na de geboorte (doorgaans in de eerste weken, maar deze keuze is aan jullie).

Met deze optie betaal je enkel voor twee fotoshoots, nabewerking en een inlog pagina waar je de foto’s kunt bekijken in lage resolutie voorzien van watermerk. Je ontvangt een minialbum van 10x10 cm met 8 pagina’s. Bij dit pakket zitten geen bestanden of afdrukken. Deze zijn wel los bij te bestellen voor €20 per bestand.

Buik & Baby Deluxe €399

De fotoshoots zijn gelijk aan de basis optie maar met deze optie ontvang je naast de fotoshoot en nabewerking ook een houten USB stick met alle bewerkte foto’s met een minimum van 40 stuks op hoge resolutie zonder watermerk en een minialbum van 15x15 cm met 10 pagina’s.

Cakesmash Basis €199

Een fotoshoot rond de eerste verjaardag van jullie dreumes. Compleet met cakesmash taart, ballonnen in roze of blauw en confetti. Gaan jullie de foto's voor een uitnodiging gebruiken? Dan is het verstandig om tijdig te boeken en de reportage in te boeken als jullie kindje 10 maanden oud is.

Met deze optie betaal je enkel de fotoshoot, nabewerking en een inlog pagina waar je de foto’s kunt bekijken in lage resolutie voorzien van watermerk. Je ontvangt een minialbum van 10x10 cm met 8 pagina’s. Bij dit pakket zitten geen bestanden of afdrukken. Deze zijn wel los bij te bestellen voor €20 per bestand. Ideaal als je de foto wilt gebruiken voor een uitnodiging.

Cakesmash Deluxe €349

De fotoshoot isgelijk aan de basis optie maar met deze optie ontvang je naast de fotoshoot en nabewerking ook een houten USB stick met alle bewerkte foto’s met een minimum van 20 stuks op hoge resolutie zonder watermerk en een minialbum van 15x15 cm met 10 pagina’s.

New Life Basis €299

Jouw zwangerschap en het eerste jaar van jouw kindje vast gelegd in 8 minishoots van 15 minuten. Alle shoots vinden plaats in de fotostudio voor een witte achtergrond. 

 • Zwangerschap week 8-14
 • Zwangerschap week 20-24
 • Zwangerschap week 32-36
 • Mama & Newborn week 2-4
 • Baby ca. 3 maanden
 • Baby ca. 6 maanden
 • Baby ca. 9 maanden
 • Baby 1 jaar

Met deze optie betaal je enkel de fotoshoot, nabewerking en een inlog pagina waar je de foto’s kunt bekijken in lage resolutie voorzien van watermerk. Je ontvangt na de laatste shoot een minialbum van 10x10 cm met 8 pagina’s. Hier in zitten van elke shoot een foto voor een compleet overzicht. Bij dit pakket zitten geen bestanden in hoge resolutie of afdrukken. Deze zijn wel los bij te bestellen voor €20 per bestand. Je ontvangt wel bestanden in lage resolutie voorzien van watermerk.

New Life Deluxe €449

De fotoshoot isgelijk aan de basis optie maar met deze optie ontvang je naast de fotoshoot en nabewerking ook een houten USB stick met alle bewerkte foto’s met een minimum van 20 stuks op hoge resolutie zonder watermerk en een minialbum van 15x15 cm met 10 pagina’s. In dit album zitten foto's van alle 8 de shoots verwerkt.  De USB stick en het fotoalbum ontvang je na de laatste shoot.

Zakelijk €150

In de studio of op locatie. Zowel portret fotografie als sfeerbeelden van de werk omgeving. En dit alles in transparante prijzen.

 • Prijs per uur €150,-
 • Bewerkte bestanden €20,- per stuk
 • Rechten vrije bestanden €50,- per stuk

Alle prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten