Romy & Starlight

Romy, een heerlijke spontane meid, nam zelf contact met mij op met een speciaal verzoek. Ze wilde dolgraag met haar verzorgpony Starlight op de foto. De afgelopen jaren zijn Starlight en Romy dikke maatjes geweest maar Starlight ging verhuizen en daardoor kan Romy hem niet meer verzorgen. Ze zal hem zo ontzettend missen en wilde niets liever dan een tastbare herinnering van de afgelopen jaren. Ik vond het een super ontroerend verzoek en zei meteen ja. Er was haast bij dus we plande het na school want mijn weekenden zaten vol en we wilde niet het risico lopen dat Starlight al naar de andere manege gebracht zou zijn voor we de kans hadden om af te spreken.

En zo het geschiedde… Aangekomen op de manege ging Romy direct aan de slag om Starlight helemaal schoon te boenen en zijn manen te kammen zodat hij er uit zag om door een ringetje te halen. Daarna (en niet daarvoor zo werd me duidelijk gemaakt toen ik al eerder wat plaatjes aan het schieten was) mocht hij met Romy op de foto.

Nadat ze samen op de foto waren geweest kon ik het niet laten om ook nog even wat losse foto’s van Romy alleen te maken waar die prachtige ogen naar voren kwamen.

Ik hoop dat Romy nog heel lang plezier heeft van de foto’s en ze op deze manier nog regelmatig terug kan kijken naar de tijd dat ze voor haar maatje mocht zorgen.

Saal Print BlogSaal Print Blog-2