Een puur portret

VAN JOUW KINDEREN, TIJDENS JE ZWANGERSCHAP, VAN JULLIE GEZIN OF NET NA DE GEBOORTE

Wat kan ik voor jou betekenen?

De zon schijnt, er waait een zacht briesje door de ritselende bladeren van de boom waar jullie onder staan terwijl ik een portret maak van jullie. Dat is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid en creativiteit. 

Elke fotoreportage is uniek, natuurlijk al doordat ik met jullie op pad ben, maar ook omdat elke locatie en elk seizoen zijn eigen charme met zich mee brengt. 

In het voorjaar het ontluikende groen, de frisse kleuren en de zachte zon. In de zomer vrolijke kleuren en het felle licht. In de herfst is het weer de oranje en rode bladeren die langzaam uit de bomen dwarrelen. En in de winter een laag staand zonnetje, soms worden we zelfs verwend met sneeuw.

Als jullie kiezen voor een fotoreportage op locatie kiezen we samen een mooie plek uit die bij jullie past en prikken we een datum. Is het onverwachts heel slecht weer? Dan hebben we de studio als uitvals basis. Maar in mijn 14 jaar als fotograaf is dit pas twee keer voor gekomen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat kan je verwachten

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra jullie een reportage bij mij boeken neem ik telefonisch contact met jullie op om een datum te plannen en jullie wensen door te spreken. Jullie ontvangen dan ook de factuur voor de reportage. Deze dient vooraf voldaan te worden. Overige kosten voor wand decoratie, een fotoalbum of bestanden betalen jullie na de reportage.

Naast een datum voor de reportage boeken we ook meteen een bestel sessie in. Dit is het moment dat jullie de foto's voor het eerst te zien krijgen. Samen bekijken we de foto's en bepalen jullie wat jullie met de foto's willen doen. Een vergroting boven de bank in dibond, een luxe fotoalbum, of toch liever een canvas met een mooie lijst boven de eettafel. Er zijn vele mogelijkheden. Ik help jullie bij het maken van de keuze. Bij het boeken van de reportage ontvangen jullie de prijslijst al zodat jullie zelf jullie budget kunnen bepalen.

Na de bestel sessie worden de producten allemaal met de hand gemaakt voor jullie. Ondertussen ontvangen jullie een online gallery waar jullie alle foto's terug kunnen zien om te delen met vrienden en familie of om eventueel extra afdrukken te bestellen.

Zijn jullie producten klaar? Dan check ik deze altijd zelf op kwaliteit voordat jullie ze ontvangen. Zo kan ik een perfect product garanderen.

3 gemakkelijke stappen

OM JOUW IDEALE PAKKET SAMEN TE STELLEN

In drie gemakkelijke stappen jouw ideale reportage samen stellen!

Wil je een reportage boeken? Dat kan! 
In drie eenvoudige stappen kan jij voor jezelf bepalen welke reportage of welk pakket je wilt boeken en wat het budget is dat je hier aan uit geeft. Alles is mogelijk, van enkel een losse reportage met mini album tot een compleet pakket met fotoalbum of wand decoratie. En... het mooie van dit alles is, je doet het niet alleen! Stap voor stap begeleid ik je in dit proces. Jij hoeft enkel te kiezen, ik adviseer, fotografeer, ontwerp en lever jouw foto's af op de manier die het beste bij jou past. 

1. Kies een reportage

Jullie bepalen zelf welke reportage het beste bij jullie past.  Day in the life is al te boeken per uur. 

Portret

De reportage is inclusief:

 • Reportage op een nader te bepalen locatie van ca. 1 uur
 • Bewerking van de foto's
 • Linnen verrassing minialbum t.w.v. €50,-
 • Bestelsessie bij mij of jullie thuis
 • Beveiligde omgeving om je foto's te bekijken en delen

De reportage is exclusief bestanden. 

€100

Newborn

De reportage is inclusief:

 • Reportage in de daglicht studio van ca. 1,5 uur (extra uur €100)
 • Bewerking van de foto's
 • Linnen verrassing minialbum t.w.v. €50,-
 • Bestelsessie bij mij of jullie thuis
 • Beveiligde omgeving om je foto's te bekijken en delen

De reportage is exclusief bestanden. 

€150

Cakesmash

De reportage is inclusief:

 • Reportage van ca. 1 uur
 • Cakesmash taart en versiering
 • Bewerking van de foto's
 • Linnen verrassing minialbum t.w.v. €50,-
 • Bestelsessie bij mij of jullie thuis
 • Beveiligde omgeving om je foto's te bekijken en delen

De reportage is exclusief bestanden. 

€200

2. Kies een product

Tijdens de bestelsessie kijken we welk product het beste bij jullie past. Willen jullie een mooie wanddecoratie, een luxe fotoalbum of gaan jullie toch voor losse bestanden? Bij het laatste is het belangrijk om te realiseren dat afhankelijk van het bestel bedrag jullie ook bestanden cadeau krijgen. geleverd op een luxe USB stick. 

Fotoalbum

Luxe fotoalbum, standaard voorzien van 30 pagina's. Elk album wordt met de grootste zorg hand gemaakt. 

vanaf €200

Foto in Lijst

Jullie afdruk proffesioneel afgedrukt en ingelijst. De lijsten zijn beschikbaar in wit, zwart en blank hout. 

Vanaf €180

Dibond

Dibond is een prachtige strakke manier om je foto's te laten printen. Voorzien van UV coating om de kwaliteit te waarborgen. Mogelijk vanaf 30x30 cm. 

Vanaf €250

Canvas

Klassieke canvas afdruk. Optioneel inclusief lijst. Het canvas heeft een vernis laag die de kleuren van de print waarborgd. Mogelijk vanaf 30x30 cm.  

Vanaf €150

3. Kies eventuele extra’s

Naast de luxe fotoalbums en wanddecoraties heb ik ook nog mini albums, fotoafdrukken of digitale bestanden. Deze zijn enkel als extra producten te bestellen. Dus na het kiezen van een luxe fotoproduct. 

Jullie krijgen bij de meeste reportages al een mini album cadeau, maar vaak zijn dit ook super leuke cadeau's voor bijvoorbeeld opa & oma. In de mini albums zitten 8 vierkante foto's.

De digitale bestanden zijn los te bestellen, maar krijgen jullie ook cadeau bij het bestellen van een luxe foto product. Hoe meer jullie uit geven aan luxe fotoproducten, hoe meer bestanden jullie ontvangen.

Om er zeker van te zijn dat alle afdrukken die jullie in huis hebben van hoge kwaliteit zijn bied ik een bestel service aan voor reguliere fotoafdrukken tegen aantrekkelijke prijzen. 

Minialbum

Minialbums zijn de ideale cadeautjes voor o.a. opa en oma. Of om zelf in je tas te stoppen. Zo heb je de foto's altijd in de buurt. Minialbums hebben een levertijd van 1 week.

 • Minialbum Melody 10x10 cm €50
 • Minialbum Anna 15x15 cm  €75

Vanaf €50

Fotoafdrukken

Fotoafdrukken op hoge kwaliteit. 
Losse afdrukken of afdrukken in een luxe bewaar box.
Bij de luxe bewaar box worden de prints aan de achterzijde bekleed met dezelfde kleur linnen als de bewaarbox.

 • Fotoafdruk  vanaf €10
 • Fotobox vanaf 13x13 cm
  met 10 prints €80

vanaf €10

Bestanden

Digitale bestanden in hoge resolutie op luxe USB stick.

 • 5 bestanden €250
  (GRATIS bij bestelling vanaf €250)
 • 10 bestanden €400
  (GRATIS bij bestelling vanaf €400)
 • Alle bestanden €500
  (GRATIS bij bestelling vanaf €500)

Vanaf €250

Boek nu!

Wil je na het lezen vrijblijvend een telefonische afspraak inplannen om jouw wensen door te nemen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande button en je komt terecht in het contact formulier. Ik help je graag verder!

Boek snel!

BOEK SNEL JOUW REPORTAGE