OVER MIJ

OMDAT DE KLIK MET DE PERSOON ACHTER DE CAMERA BEPALEND IS VOOR HET EIND RESULTAAT.

Even voorstellen…

Als tiener droomde ik er van om journalist te worden. Ik stelde mezelf voor hoe ik als onafhankelijke vrouw de wereld over zou reizen en verhalen zou vertellen van andere mensen... Maar na de geboorte van mijn oudste dochter verdween de drang om te reizen en wilde ik niets liever dan thuis zijn bij mijn meisje. 

Toen ik jaren later de gelegenheid kreeg om foto's te maken voor mensen merkte ik hoe fijn ik het vond om alsnog verhalen van andere mensen te vertellen. Dit keer niet in schrift, maar via foto's. En zo werd mijn liefde voor vertellen in een nieuw jasje gestoken. 

Mijn Gezin

Even wat gezins feiten op een rijtje. Ik ben 45 jaar, mama van 3 dochters, Sade, Veron, Vianne en mijn nakomertje, een zoon, Otis. Samen met mijn partner Edward woon ik in Amstelveen en houden we daar het gezin draaiende terwijl we beiden hard werken.

Het is soms een gekkenhuis, een lege agenda is iets wat we niet kennen. Maar met een portie humor zetten we onze schouders er onder en zitten we aan het einde van de dag altijd tevreden met het stelletje ongeregeld op de bank.  

Uitdagingen

Naast mijn werk als fotograaf en mijn gezin heb ik het vooral druk met mijn jongste. Otis is geboren met autisme, spierzwakte, hypermobiliteit en een taal stoornis. Al toen hij een paar maanden oud was werd duidelijk dat hij zich niet ontwikkelde zoals de meeste kinderen en met 2 jaar kregen we de diagnose. 

Dit alles klinkt wellicht heftig, maar Otis is een gelukkig kind dat geniet van het leven. En het is heerlijk om zijn mama te mogen zijn, daar geniet ik weer van, en dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Omdat onze agenda dagelijks gevuld is met afspraken bij de logopedist, fysiotherapie en andere ondersteunende afspraken heb ik er bewust voor gekozen om niet meer dan 24 uur per week te werken en de rest van de tijd voor mijn ventje te zorgen.  Zo kan ik hem de beste zorg garanderen en jullie de hoogste kwalitet van mijn werk. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet om zelf met je camera aan de slag te gaan in pdf formaat. 

In de nieuwsbrief wordt je als eerste op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes, acties en speciale producten. 

Wat anderen zeggen over mij…

Wat anderen zeggen over mij is wellicht nog veel belangrijker als wat ik jullie vertel. Hier onder een aantal aanbevelingen van mensen die bij mij op de foto geweest zijn.

Diane heeft ons vanaf het begin super begeleid. Ze was enorm flexibel en heeft al onze wensen waar gemaakt. Dankzij haar en haar oog voor een goede achtergrond en details hebben we onwijs mooie foto’s van onze ceremonie… Een echte aanrader. Maike & Geert-Jan
Lieve Diane, Altijd fijn een shoot bij jou te boeken. Je weet Fleur altijd zo goed en mooi vast te leggen. Een grote aanrader voor iedereen! IK zeg: Niet twijfelen maar boeken! Marianne
Diane heeft een prachtige rapportage gemaakt van onze huwelijksdag. Onopvallend met een scherpe blik heeft ze iedereen gespot in een ongedwongen niet geposeerde setting. Dus zowel wij als onze gasten hebben veel plezier van de foto’s die ze gemaakt heeft. Kortom, een aanrader! Evelien & Ronnie
Een fotoreeks met Diane maken is een feest, tijdens het feest. Eigenlijk begint dat al met het voorbespreking van de wensen. Er wordt goed geluisterd naar wat onze wensen waren, dit werd goed gedocumenteerd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.De dag voor de grote dag nog een final check, of alles nog volgens schema liep. Heel fijn!Op de dag zelf kwam Diane op het afgesproken tijdstip op ons huisadres, en ging vrijwel direct op verkenning om te kijken of de checklist afgewerkt kon worden. (wanneer welke foto van welk moment van de dag) Over de dag gezien, hebben we geen moment gemerkt dat Diane er eigenlijk was. Alles werd onopgemerkt vastgelegd, hetgeen resulteerde in zeer spontane foto’s. Voor de fotoshoot hadden wij een locatie in de natuur uitgezocht. De balans tussen natuur en onze liefde voor elkaar, perfect vastgelegd!!Al met al, een 10/10! Dominique & Alvarez
Diane heeft onze bruiloft in beeld gebracht op een zeer professionele wijze! De foto’s zijn afwisselend, sprankelend, creatief, alles wordt gezien maar Diane zelf lijkt wel onzichtbaar. Het is opvallend hoe haar foto’s ons terugbrengt naar het gevoel en de sfeer van deze bijzondere dag. Knap hoor! Dit werd al heel snel zichtbaar via de eerste foto-impressie via internet (link te delen met familie) en daarna met het mooie fotoalbum. Complimenten! Cor & Wim, Badhoevedorp
Diane maakt mooie unieke herinneringen vast met prachtige foto’s! Diane heeft al 10 jaar prachtige herinneringen voor mij vastgelegd. Kijk op haar website en je zult versteld staan hoe mooi en hoe leuk je jou mooie gelegenheid of gewoon een mooie foto van jezelf kan vastleggen, van alles is mogelijk!! Naomi Jager