Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

Beeldmateriaal is in de huidige wereld bepalend voor jouw bedrijf. Met de juiste foto’s laat jij zien waarom een klant voor jou moet kiezen. Ze willen de mens achter het product zien, zijn nieuwsgierig naar het bedrijf en zoeken de perfecte match via dit beeldmateriaal.

Daarom is het van groot belang om hier voldoende in te investeren. En dan bedoel ik niet enkel financieel, maar ook tijd is hier in een belangrijk component. Ik neem die taak grotendeels uit handen door je voor te bereiden op de fotoreportage, te luisteren naar de wensen en dit in praktijk te brengen. 

Of dit nu gaat om een profiel foto voor Linked In, een sfeer impressie op de website, of het fotograferen van een evenement zodat klanten en collegae hier op terug kunnen kijken. 

Ik zal jullie ten alle tijden van A tot Z begeleiden in dit proces.

Beeldbank Reportage

 • Een fotoreportage van maximaal 180 minuten gepland op 1 dag
 • Verschillende locaties mogelijk 
 • Online gallery van alle onbewerkte foto’s
 • Keuze uit de gallery van 20 foto’s welke nabewerkt worden 
 • Nabewerkte foto’s via We Transfer in hoge resolutie
 • Foto’s mogen onbeperkt gebruikt worden voor eigen website, eigen social media en eigen drukwerk
 • Ideaal voor het opbouwen van een beeldbank voor meerdere mogelijkheden

€600

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten. Extra digitale bestanden €20,- per stuk.

Zakelijk Abbonement

 • 10 fotoreportages van maximaal 60 minuten per keer binnen 1 jaar 
 • Online gallery van alle onbewerkte foto’s
 • Keuze uit de gallery van 10 foto’s per reportage (in totaal 100 foto's)  welke nabewerkt worden 
 • Nabewerkte foto’s via We Transfer in hoge resolutie
 • Foto’s mogen onbeperkt gebruikt worden voor eigen website, eigen social media en eigen drukwerk
 • Ideaal voor bedrijven die meerdere keren per jaar vers fotomateriaal nodig hebben

€1800

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten. Extra digitale bestanden €10,- per stuk. Betalen in termijnen mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Zakelijke Reportage

 • Een fotoreportage van max. 60 minuten
 • Online gallery van alle onbewerkte foto’s
 • Keuze uit de gallery van 5 foto’s welke nabewerkt worden 
 • Nabewerkte foto’s via We Transfer in hoge resolutie
 • Foto’s mogen onbeperkt gebruikt worden voor eigen website, eigen social media en eigen drukwerk
 • Ideaal voor bedrijven die een fotograaf voor een eenmalige reportage zoeken

€250

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten. Extra digitale bestanden €25,- per stuk.

Social Media reportage

1x in de maand een speciale dag voor social media reportages. Op deze dag ben ik een dagdeel beschikbaar voor het maken van een korte reeks foto's in ca. 15 minuten. Uit deze foto's kiest u zelf 3 foto's in een online fotoalbum welke ik nabewerk en in medium resolutie naar u toe stuur (voldoende voor social media, niet geschikt om af te drukken). De reportage vind plaats in mijn studio in Aalsmeer of op een nader te bepalen buiten locatie in Amstelveen.

€100

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW

Event Fotografie

Speciaal voor evenementen hebben we een pakket ontwikkeld dat perfect past bij de wensen van een evenement. U ontvangt namelijk alle genomen foto's in hoge resolutie. Het evenement pakket is voor maximaal 1 dagdeel (4 uur). Meer uur op aanvraag.

€750

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Wat anderen zeggen…

Ik ben nog altijd blij met mijn keuze voor Diane als fotograaf. Inmiddels heeft ze meerdere shoots op locatie voor me gedaan en het resultaat is iedere keer weer prachtig. Ik kan haar met een gerust hart op pad sturen in de wetenschap dat ze ter plaatse een fijn contact heeft met iedereen voor de camera, creatief is in haar keuzes om mooi beeld te maken en uiteindelijk foto's aflevert die mijzelf en mijn opdrachtgevers telkens weer verrassen en blij maken. Diane is mijn go-to fotograaf, simpel!

Frank van Beek

Al jaren is Diane de fotografe die mijn sportfoto’s maakt. Met veel plezier, aandacht en inlevingsvermogen neem ze de tijd voor het plan. Zowel in de studio als op locatie kan ze erg goed uit de voeten. Een aanrader voor persoonlijke maar ook bedrijfsfotografie.

Ewoud van Dulken

Diane Kuiken is a perfect photographer with a vision for your product or brand. My working experience in the past was very positive and successful.

Ivanildo Kembel

Diane heeft een aantal keer foto's gemaakt voor onze verloskundigenpraktijk. Het meedenken aan de praktische kant, compositie en aankleding bijvoorbeeld is heel fijn. Het maken van afspraken, facturatie en inzage in de reportage is dit jaar in een digitale vorm gegoten wat het erg professioneel en toegankelijk maakt. Sowieso de vrolijkheid, manier van in contact zijn en eerlijkheid over de kwaliteit van de foto's (lees; eigen tevredenheid van Diane ;)) is voor ons een reden om een volgende keer weer met haar voor een shoot te gaan.

Claire Kroon

Boek nu!

Wil je na het lezen vrijblijvend een telefonische afspraak inplannen om jouw wensen door te nemen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contact formulier in. Ik help je graag verder!