Wij leggen jullie dag vast!

Wij zijn Diane Kuiken (rechts) en Veron Diekman (links). Moeder en dochter. En wij zijn jullie fotografen.

Diane staat al sinds haar 17e achter de camera, Veron sinds haar 13e. De afgelopen jaren was Veron optioneel als second shooter bij te boeken, maar sinds 2020 doen we de reportages samen!

Onze stijl is spontaan, vrolijk, zacht, puur en ongeregiseerd. We zijn een mengeling tussen de traditionele bruidsfotograaf en de reportage fotograaf. Voor ons is het belangrijk dat jullie kunnen genieten van jullie grote dag en dat we dit zo onopvallend mogelijk vast leg. Maar we nemen wel een momentje voor de familiefoto's en foto's van jullie samen.

Geprikkeld om meer te weten te komen? Kom dan kijken op de website van Shoot the Wedding voor een groot aantal foto's en informatie of scroll verder. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie gaan trouwen en willen graag mooie foto’s hebben van deze dag. Daarom zijn jullie bij ons terecht gekomen.

Naast de reportage van jullie trouwdag leveren wij ook standaard een luxe fotoalbum in bijna alle pakketten. Het album ontwerpen we samen. Dit doen we bij ons, of bij jullie thuis. wij helpen jullie met het kiezen van een formaat en welk materiaal er bij jullie past. Zo krijgen jullie een uniek fotoalbum.

Waarom deze service? Jaren lang heeft Diane enkel digitale bestanden geleverd. Deze bleven op computers staan of werden afgedrukt bij afdruk centrales die niet het maximale haalde uit de foto's waar Diane zo hard voor gewerkt had. Omdat we achter onze foto's staan en achter de producten die we leveren zijn we daarom gestopt met het enkel verkopen van digitale bestanden en geven we jullie een herinnering voor het leven.

Zodra jullie een reportage boeken neemt Diane telefonisch contact met jullie op om een datum in te plannen om elkaar te ontmoeten. We kunnen tijdens deze ontmoeting jullie wensen door spreken. Jullie ontvangen dan ook de factuur voor de aanbetaling van de reportage. Deze bevestigd de reservering van de grote dag. De rest van de betaling dient 6 weken voor de datum binnen te zijn. Hiervoor ontvangen jullie een tweede factuur.

Ook plannen we direct een datum in voor na de bruiloft. Tijdens die ontmoeting gaan we samen jullie album ontwerpen. Er zijn vele mogelijkheden. Diane helpt jullie bij het maken van de keuze.

Ondertussen ontvangen jullie een online gallery waar jullie alle foto's terug kunnen zien om te delen met vrienden en familie of om eventueel extra afdrukken te bestellen. Zijn jullie producten klaar? Dan checken we deze altijd zelf op kwaliteit voordat jullie ze ontvangen. Zo kunnen we een perfect product garanderen.

Corona Tarieven

Het is een gekke tijd, regels zijn veranderd en we leren op een andere manier met elkaar om gaan. Juist in deze periode is het vast leggen van herinenringen zo belangrijk. Speciaal daarom hebben we in deze gekke periode een aangepast tarief.

Het shoot at cityhall pakket nu inclusief 100 bestanden en een fotoalbum van 20x20 cm!

De reportage is inclusief:

 • Reportage van ca. 2 uur
 • Bewerking van de foto's
 • Linnen fotoalbum van 20x20 cm met 30 pagina's
 • Beveiligde omgeving om je foto's te bekijken en delen
 • Afdrukadvies

€500

Kies jouw ideale pakket

Jij bepaald voor bepalen welke reportage of welk pakket je wilt boeken en wat het budget is dat je hier aan uit geeft.

Je hoeft enkel te kiezen, ik adviseer, fotografeer, ontwerp en lever jouw foto's af op de manier die het beste bij jou past. 

Shoot the Wedding

Dit is absoluut het meest gekozen pakket! Ik ben voor het grootste deel van jullie dag aanwezig en maak een mooie indruk van jullie bruiloft.

Wat fotograferen we bij dit pakket?

De voorbereidingen, aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's, familiefoto's, een reportage van jullie samen, het aansnijden van de taart en de start van de receptie.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

 • ca. 400 foto's in hoge resolutie op een een USB stick in een luxe bewaardoos en een minialbum met 8 pagina's ter waarde van €50,-
 • een luxe fotoalbum van 30x30 cm met 30 pagina's in een bijpassende bewaarbox 
 • 2 fotografen die maximaal 6 aansluitende uren aanwezig zijn op jullie dag

€1750

Shoot the Ceremonie

Hier zijn we aanwezig bij de belangrijkste momenten van de dag.

Wat fotograferen we bij dit pakket?

De aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's, familiefoto's, een reportage van jullie samen en bijvoorbeeld het aansnijden van de taart.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

 • ca. 200 foto's in hoge resolutie op eeneen USB stick in een luxe bewaardoos en een minialbum met 8 pagina's ter waarde van €50,-
 • een luxe fotoalbum van 20x20 cm met 30 pagina's
 • 2 fotografen die maximaal 4 aansluitende uren aanwezig zijn op jullie dag

€1250

Shoot at Cityhall

Indien jullie een kleine bruiloft hebben in Amstelveen of één van de aangrenzende gemeentes is dit een perfect pakket.

Wat fotograferen we bij dit pakket?

De aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's en een minireportage met jullie samen bij het gemeentehuis.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

 • ca. 50 foto's in hoge resolutie op een een USB stick in een luxe bewaardoos en een minialbum met 8 pagina's ter waarde van €50,-
 • 1 fotograaf die maximaal 2 aansluitende uren aanwezig is op jullie dag

€500

Wat als ik andere wensen heb?

De pakketten hier boven zijn slechts een aantal mogelijkheden. Uiteindelijk kunnen we een geheel op maakt gemaakt pakket voor jullie samen stellen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Wat anderen zeggen…

Een fotoreeks met Diane maken is een feest, tijdens het feest. Eigenlijk begint dat al met het voorbespreking van de wensen. Er wordt goed geluisterd naar wat onze wensen waren, dit werd goed gedocumenteerd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.

De dag voor de grote dag nog een final check, of alles nog volgens schema liep. Heel fijn! Op de dag zelf kwam Diane op het afgesproken tijdstip op ons huisadres, en ging vrijwel direct op verkenning om te kijken of de checklist afgewerkt kon worden (wanneer welke foto van welk moment van de dag).

Over de dag gezien, hebben we geen moment gemerkt dat Diane er eigenlijk was. Alles werd onopgemerkt vastgelegd, hetgeen resulteerde in zeer spontane foto’s. Voor de fotoshoot hadden wij een locatie in de natuur uitgezocht. De balans tussen natuur en onze liefde voor elkaar, perfect vastgelegd!!

Al met al, een 10/10! Dominique & Alvarez

Dominique & Alvarez

Diane heeft een prachtige rapportage gemaakt van onze huwelijksdag. Onopvallend met een scherpe blik heeft ze iedereen gespot in een ongedwongen niet geposeerde setting. Dus zowel wij als onze gasten hebben veel plezier van de foto’s die ze gemaakt heeft. Kortom, een aanrader!

Eveline & Ronni

Diane heeft ons vanaf het begin super begeleid. Ze was enorm flexibel en heeft al onze wensen waar gemaakt. Dankzij haar en haar oog voor een goede achtergrond en details hebben we onwijs mooie foto’s van onze ceremonie… Een echte aanrader.

Maike & Gert-Jan

Boek nu!

Wil je na het lezen vrijblijvend een telefonische afspraak inplannen om jouw wensen door te nemen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contact formulier in. Ik help je graag verder!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet om zelf met je camera aan de slag te gaan in pdf formaat. 

In de nieuwsbrief wordt je als eerste op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes, acties en speciale producten.