Fotoshoot Basis | €99

Een portret, zwangerschaps shoot, foto's van jullie hele gezin. Het kan allemaal. De dag van de fotoshoot neem ik ruim de tijd om een mooie selectie foto's te maken in ontspannen sfeer. 

Inclusief nabewerking van de foto's, inlog codes voor nabestellingen ca. 2 weken na de fotoshoot en een minialbum van 10x10 cm. Exclusief bestanden.

Fotoshoot Cake Smash | €149

Een echte cakesmash waar alles vies mag worden! Dit geeft super spontane foto's. Willen jullie de foto's gebruiken voor de uitnodiging? Zorg dan dat je tijdig boekt. De bestel sessie zal 2-4 weken na de fotoshoot plaats vinden.

Indien Inclusief taart & versiering, nabewerking van de foto's, inlog codes voor nabestellingen ca. 2 weken na de fotoshoot en een minialbum van 10x10 cm. Exclusief bestanden.

Newborn shoot | €149

De kleine handjes, de zachte baby haartjes, zo puur. Dit leggen we vast tijdens een newborn shoot. Om deze periode die zo kort duurt voor eeuwig vast te leggen.

Inclusief nabewerking van de foto's, inlog codes voor nabestellingen ca. 2 weken na de fotoshoot en een minialbum van 10x10 cm. Exclusief bestanden.

Buik & Baby shoot | €199

Tussen de 32e en 36e  week van jouw zwangerschap maken we foto's van jouw buik, na de bevalling maken we een afpraak voor een newborn shoot. Door dit pakket te kiezen bespaar je maar liefst €50.

Inclusief nabewerking van de foto's, inlog codes voor nabestellingen ca. 2 weken na de fotoshoot en een minialbum van 10x10 cm. Exclusief bestanden.

Social Media shoot | €49

Heb je enkel een profiel foto nodig voor Linked In, je C.V. of Facebook?

In ca. 15 minuten maak ik een aantal foto's in mijn fotostudio in Amstelveen. Deze krijg je online onbewerkt te zien. Hier kies je 1 foto uit welke ik nabewerk. Indien je meer dan 1 foto in hoge resolutie wilt hebben zijn de kosten €10,- per bestand extra. 

De prijs voor deze fotoshoot is per persoon. Bij meerdere personen kunt u een op maat gemaakte offerte aanvragen. 

Voor het weekend reken ik een toeslag van €25 per shoot.
Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reis- en/of parkeerkosten. 
Reiskosten zijn €0,35 per kilometer gerekend vanaf postcode 1187. Parkeerkosten zijn conform plaatselijk tarief.

Fotoalbums | vanaf €60

Een prachtig album, afgewerkt op de hoogste kwaliteit. 

Canvas | vanaf €95

Canvas, een oud vertrouwd materiaal, maar in een nieuw jasje gestoken. Een perfecte afwerking geeft een luxe uitstraling.

Dibond | vanaf €60

Om jullie aller mooiste foto's op de wand uit te laten komen als een waar kunstwerk gebruik ik enkel de hoogste kwaliteit. De dibond print wordt gedrukt op wit gelakt aluminium en standaard voorzien van een ophang systeem. 

Passepartout Box | Vanaf €10

Prachtige fotoafdrukken, mogelijk vanaf 10x15 cm.
Wilt u liever de fotoafdrukken in een passe partout box zoals hier naast? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

HR Bestanden | vanaf €30

Willen jullie liever enkel de bestanden in hoge resolutie? Dan is het ook mogelijk om deze los aan te schaffen.