DAY IN THE LIFE

JE KNIPPERT 2x MET JE OGEN EN ZE ZIJN VOLWASSEN

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als moeder van 4 kinderen weet ik als geen ander hoe snel de tijd voorbij gaat. Mijn moeder zei altijd ‘Je knippert twee keer met je ogen en je kinderen zijn volwassen’. Inmiddels is mijn oudste 26 jaar oud en mijn jongste 8 jaar oud en weet ik, ze had gelijk.

Op het moment dat ze klein zijn denk je dat je het weet, maakt foto’s van de verjaardagen, paardrijles, het behalen van het A-diploma en alle andere hoogtepunten. Maar vaak vergeten we foto’s te maken van de dingen die er echt toe doen. Het dagelijks leven… Samen een broodje eten, bedtijd, naar de speeltuin, zwemles, etc.

Juist deze dingen zorgen er voor dat je vast legt hoe het leven er echt uit zag op dat moment. En het zijn juist die momenten die de herinneringen geven uit de jeugd van je kind. Speciaal daarvoor is de Day in the Life reportage. 

Hier een foto van mezelf ruim 40 jaar geleden. Deze foto is me zo dierbaar. Op schoot bij mijn tante, naast mijn oma. Als ik deze foto zie met het lelijke behang weet ik weer exact hoe alles er uit zag in het hele huis en hoe het rook. De parfum van mijn oma, haar stem en haar lach. Ook al is ze er niet meer en is deze tijd lang geleden, de herinneringen blijven. En deze herinneringen wil ik jullie ook geven, maar dan in een mooie kwaliteit, in een prachtig album, om voor altijd te bewaren. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat kan je verwachten

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra jullie een reportage bij mij boeken neem ik telefonisch contact met jullie op om een datum te plannen en jullie wensen door te spreken. Jullie ontvangen dan ook de factuur voor de reportage. Deze dient vooraf voldaan te worden. Overige kosten voor eventuele wand decoratie of andere extra's betalen jullie na de reportage.

Naast een datum voor de reportage boeken we ook meteen een bestel sessie in. Dit is het moment dat jullie de foto's voor het eerst te zien krijgen. Samen bekijken we de foto's en bepalen jullie welke foto's er in het album komen. Ik help jullie bij het maken van de keuze. 

Na de bestel sessie wordt het album met de hand gemaakt voor jullie. Ondertussen ontvangen jullie een online gallery waar jullie alle foto's terug kunnen zien om te delen met vrienden en familie of om eventueel extra afdrukken te bestellen.

Is jullie album klaar? Dan check ik deze altijd zelf op kwaliteit voordat jullie ze ontvangen. Zo kan ik een perfect product garanderen.

2 gemakkelijke stappen

OM JOUW IDEALE PAKKET SAMEN TE STELLEN

In twee gemakkelijke stappen jouw ideale reportage samen stellen!

Wil je een day in the life reportage boeken? Dat kan! 
In drie eenvoudige stappen kan jij voor jezelf bepalen welke reportage of welk pakket je wilt boeken en wat het budget is dat je hier aan uit geeft. Alles is mogelijk, van enkel een losse reportage met mini album tot een compleet pakket met fotoalbum. En... het mooie van dit alles is, je doet het niet alleen! Stap voor stap begeleid ik je in dit proces. Jij hoeft enkel te kiezen, ik adviseer, fotografeer, ontwerp en lever jouw foto's af op de manier die het beste bij jou past. 

1. Kies een reportage

Jullie bepalen zelf welke reportage het beste bij jullie past.  Day in the life is al te boeken per uur. 

2. Kies eventuele extra’s

Naast de luxe fotoalbums heb ik ook nog mini albums, fotoafdrukken, wanddecoraties of digitale bestanden. Deze zijn enkel als extra producten te bestellen. Dus na het kiezen van een luxe fotoproduct. 

Jullie krijgen bij de meeste reportages al een (mini) album cadeau, maar vaak zijn dit ook super leuke cadeau's voor bijvoorbeeld opa & oma. In de mini albums zitten 8 vierkante foto's.

De digitale bestanden zijn los te bestellen, maar krijgen jullie ook cadeau bij het bestellen van een luxe foto product. Hoe meer jullie uit geven aan luxe fotoproducten, hoe meer bestanden jullie ontvangen.

Om er zeker van te zijn dat alle afdrukken die jullie in huis hebben van hoge kwaliteit zijn bied ik een bestel service aan voor reguliere fotoafdrukken tegen aantrekkelijke prijzen. 

Boek nu!

Wil je na het lezen vrijblijvend een telefonische afspraak inplannen om jouw wensen door te nemen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contact formulier in. Ik help je graag verder!

Boek snel!

BOEK SNEL JOUW DAY IN THE LIFE REPORTAGE
VOOR JE HET WEET ZIJN ZE GROOT

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet om zelf met je camera aan de slag te gaan in pdf formaat. 

In de nieuwsbrief wordt je als eerste op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes, acties en speciale producten.