Cake smash met Bente

Het is al weer zo’n 11 jaar geleden dat ik voor de aller eerste keer een cake smash deed. Dit droeg toen in Nederland deze naam niet, en in plaats van een prachtige zelf gemaakte taart was het gewoon met een Hema taart in de studio. Het model toen was mijn inmiddels 12 jarige dochter die helemaal niets van de taart moest hebben (want het was vies, hahaha). En ook al zijn het wellicht niet de foto’s die je nu verwacht bij een cake smash shoot, ik ben blij dat ik de foto’s heb als herinnering aan hoe ze was zo rond die eerste verjaardag.

Afgelopen herfst mocht ik de cake smash doen van Bente. Ik heb Bente en haar ouders al eens gefotografeerd toen Bente net geboren was en dit was een prachtig vervolg er op. Omdat ik al een lange tijd de wens koesterde om het buiten te doen stelde ik dit voor en ze waren er meteen voor in. We waren er al snel uit dat het ook een beetje stoer moest worden. Dus kozen we er voor om de roze taart met roze en zwarte ballonnen te combineren. De taart werd door mijn partner Edward gemaakt, die 15 jaar in een bakkerij heeft gewerkt. En het resultaat mag er zijn. Wat heeft Bente het goed gedaan! En per direct staat dan ook alleen nog maar deze cake smash er op, voortaan doe ik het alleen nog maar op locatie bij jullie thuis of buiten.