Afscheid

Verlies hoort bij het leven, helaas weet ik er alles van.
Persoonlijk hebben wij in onze familie te vaak veel te vroeg afscheid genomen van geliefden.
Aan het afscheid besteedde we veel aandacht, de kaarten werden geschreven, de bloemen uit gezocht en de speeches vol lieve woorden over ons nichtje, neefje, tante, oma, opa, etc. Maar foto’s werden er eigenlijk nooit genomen. Ergens leek dat te privé.

Achteraf vond ik het jammer dat er geen beeldmateriaal is geweest van deze momenten. De mensen die spraken, de liefde die getoond werd, de troost die je in elkaar vond. De dag van afscheid gaat in een roes voorbij en veel van de details vergeet je. Door achteraf een album te hebben van de uitvaart met foto’s van de speciale momenten, de sprekers, de bloemen maar vooral de liefde, kan je op je eigen manier, wanneer jullie er zelf aan toe zijn, terug kijken op deze dag.

Ik ben er zonder aanwezig te zijn, leg de momenten vast die jullie niet mee krijgen, en de momenten die jullie wel mee krijgen maar koesteren. Dit alles doe ik met camera’s die geen storende geluiden maken. Ik heb gewerkt als vrijwilliger bij stichting Make a Memory en weet als geen ander hoe je respectvol om gaat met het verdriet en de liefde. Achteraf ontvangen jullie een hand gemaakt fotoalbum en ontvangen jullie ook de bestanden zelf.

Afscheids reportage

  • Inclusief kennismakingsgesprek bij jullie thuis.
  • Fotoalbum van 20×20 cm met 20 pagina’s.
  • Minimaal 50 bestanden in HRS op een luxe USB stick.
  • Online gallery voorzien van wachtwoord binnen 1 week.
  • Betalen in termijnen mogelijk.

Vanaf €500

Herinnerings reportage

Soms komt het verlies plotseling, andere keren is het iets waar lang je lang tegen vecht voor het moment daar is.

Als jullie het al van te voren weten kan het fijn zijn om een reportage te maken met zijn allen, van de band die er is. Een mooie herinnering met een lach, en soms ook een traan.

Ik zal dit met veel liefde voor jullie vast leggen. Op een mooie (buiten) locatie, bij jullie thuis, of als je al te ziek bent, in het ziekenhuis.

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring met het vast leggen van deze momenten en weet als geen ander hoe fijn het is om op deze foto’s terug te kunnen kijken.

  • Fotografie
  • Minimaal 20 bewerkte foto’s op USB stick
  • Online gallery binnen 1 week
  • Fotoalbum van 15×15 cm met 10 pagina’s
  • Betaling in termijnen mogelijk

€300

U kunt ten allen tijden vrijblijvend meer informatie aan vragen. Indien er beperkte tijd is kunt u het beste bellen of een appje sturen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.


Moondust will cover you… – David Bowie