Bruiloft

Jullie trouwdag vast gelegd op een manier die bij jullie past. Jullie geven aan hoeveel uur ik aanwezig zal zijn, en ik stuur een op maat gemaakte offerte. Mijn manier van fotograferen is ongedwongen. Je zou het journalistiek kunnen noemen. Ik zal zo min mogelijk op de voorgrond treden en vooral de details en momenten vastleggen. Natuurlijk nemen we ook even de tijd om wat foto's van jullie samen te maken en de familie. 

Een reportage is al mogelijk vanaf €300 (inclusief bestanden in hoge resolutie).

Voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte kunt u het contactformulier invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk van mij een prijsopgave.

Portretten

Ik ben gespesialiseerd in reportages op locatie. Dit is in de meeste gevallen buiten maar kan ook bij jullie thuis plaatsvinden. Elke reportage is hierdoor uniek. Het is immers elke keer weer een verrassing hoe het weer zal zijn, of de bomen in bloei zullen staan of dat de herfst zorgt voor warme kleuren in de foto's. In principe leent elk seizoen zich voor de foto's en is slecht weer (mits het niet doorlopend regent) geen belemmering voor een prachtige reportage.

Fotoreportage van ca 1 uur binnen mijn werkgebied, nabewerking, bestanden in hoge resolutie via een download link. €150 Meer uur of buiten mijn werkgebied mogelijk, vraag hiervoor een vrijblijvende aangepaste offerte. Cake Smash

De aller eerste verjaardag van jullie zoon of dochter. Een absolute mijlpaal en zo leuk om vast te leggen in een fotoreportage inclusief de zogenaamde 'cake smash', waar jouw kleintje zich mag uitleven op zijn of haar eigen taart. De foto's zijn ook heel goed te gebruiken voor de uitnodigingen van de eerste verjaardag. Hou bij het boeken van de reportage wel rekening met de datum dat jullie de uitnodigingen willen versturen en boek de datum dan ca. 1 maand hiervoor. 

Fotoreportage van ca 1 uur, inclusief cake smash taart, tros helium ballonnen, nabewerking, een digitale uitnodiging gemaakt met de foto's van de reportage en de bestanden in hoge resolutie via een download link. €250

Buik & Baby

Leg nu voor altijd die eerste weken van je kindje vast zodat je die mooie periode nooit meer vergeet en altijd iets hebt om op terug te kijken. Ik fotografeer julle kindje op een ongedwongen manier; slapend en/of wakker, samen met jullie en/of alleen. Ik maak gebruik van jullie eigen spullen en fotografeer in jullie eigen omgeving (op verzoek kan het ook bij mij in huis) bij een leeftijd tussen de 3 en 21 dagen.

Fotoreportage newborn €200
Fotoreportage buik (week 27/35) €150
Combinatie reportage buik & baby  €300

Alle prijzen zijn inclusief bestanden in hoge resolutie.

Day in a Life

Gebasseerd op lifestylefotografie en iets waar mijn hart absoluut ligt. 

Een dag(deel) uit jullie leven. Koekjes bakken, samen eten, naar de kinderboerderij. Het zijn juist die momenten die onze kinderen zich later zullen herinneren. Ik kijk naar jullie dag en gezin zonder het te regiseren, hou me op de achtergrond en observeer jullie. Want niet alleen de grote dingen maar juist die kleine momenten zijn zo speciaal. Wat is er mooier dan dat vast laten leggen door een professionele fotograaf.

Een reportage is al mogelijk vanaf €250 (inclusief bestanden in hoge resolutie).

Zakelijk

Een zakelijk portret voor uw bedrijf; een stuk in de krant of op social media of een impressie van de werkzaamheden, een bedrijfsfeest of evenement vastleggen. Het kan allemaal. Bedrijven waar ik in het verleden onder andere voor gewerkt heb zijn:

Ballast Nedam, Concorde, Autodesk, Smashed Lemon, Burgerbelangen Amstelveen, Br@nd for Girls, KLM, American Express, Vita, etc. 

Een fotoreportage is al mogelijk vanaf €150 per uur ex BTW en reiskosten. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u aanvragen middels het contact formulier.

Alle prijzen zijn inclusief BTW (uitgezonderd zakelijke fotografie), exclusief reis- en parkeerkosten (reiskosten €0,25 p.k.m., parkeerkosten conform parkeertarieven ter plekke). Bovenstaande prijzen zijn pakket prijzen. U kunt een op maat gemaakte offerte met andere producten en prijzen aanvragen via het contact formulier. U ontvangt de offerte en/of informatie geheel vrijblijvend. Bij het boeken van een fotoreportage gaat u akkoord met het publiceren van fotomateriaal voor promotiedoeleinden op o.a. de Facebook pagina van Diane Kuiken fotografie en de website. Fotomateriaal en persoonsgegeven zullen nooit verkocht of door gegeven worden aan derden.