Bruiloft

Jullie trouwdag vast gelegd op een manier die bij jullie past. Jullie geven aan hoeveel uur ik aanwezig zal zijn, en ik stuur een op maat gemaakte offerte. Mijn manier van fotograferen is ongedwongen. Je zou het journalistiek kunnen noemen. Ik zal zo min mogelijk op de voorgrond treden en vooral de details en momenten vastleggen. Natuurlijk nemen we ook even de tijd om wat foto's van jullie samen te maken en de familie. 

Een reportage is al mogelijk vanaf €300
(inclusief fotoalbum en bestanden in hoge resolutie).

Voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte kunt u het contactformulier invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk van mij een prijsopgave.

Portretten

Ik ben gespesialiseerd in reportages op locatie. Dit is in de meeste gevallen buiten maar kan ook bij jullie thuis plaatsvinden. Elke reportage is hierdoor uniek. Het is immers elke keer weer een verrassing hoe het weer zal zijn, of de bomen in bloei zullen staan of dat de herfst zorgt voor warme kleuren in de foto's. In principe leent elk seizoen zich voor de foto's en is slecht weer (mits het niet doorlopend regent) geen belemmering voor een prachtige reportage.

Fotoreportage van ca 1 uur binnen mijn werkgebied, nabewerking, bestanden in hoge resolutie via een download link en een verrassingsalbum van de mooiste foto's gedrukt op hoogwaardig papier van 20x20 cm. €200

Extra uren €100 per uur.Day in a Life

Gebasseerd op lifestylefotografie en iets waar mijn hart absoluut ligt. 

Een dag(deel) uit jullie leven. Koekjes bakken, samen eten, naar de kinderboerderij. Het zijn juist die momenten die onze kinderen zich later zullen herinneren. Ik kijk naar jullie dag en gezin zonder het te regiseren, hou me op de achtergrond en observeer jullie. Want niet alleen de grote dingen maar juist die kleine momenten zijn zo speciaal. Wat is er mooier dan dat vast laten leggen door een professionele fotograaf.

Een reportage is al mogelijk vanaf €300
(inclusief verrassingsalbum van 20x20 cm en bestanden in hoge resolutie).

Studio

Soms is er een reden om niet op locatie te fotograferen. Het weer is te slecht of de sfeer van fotografie in de studio spreekt je meer aan. Voor die gelegenheid is er de mogelijkheid om een fotoshoot te boeken in de fotostudio. Deze is niet heel erg groot en dus vooral geschikt voor portret fotografie. In principe werk ik met een zwarte achtergrond. Een andere kleur of grotere groepen kunnen op aanvraag.

Fotoreportage van ca 1 uur, nabewerking, bestanden in hoge resolutie via een download link en een verrassingsalbum van de mooiste foto's gedrukt op hoogwaardig papier van 20x20 cm. €200

Extra uren €100 per uur.
Visagie & haar v.a. €50 per uur.

Buik & Baby

Leg nu voor altijd die eerste weken van je kindje vast zodat je die mooie periode nooit meer vergeet en altijd iets hebt om op terug te kijken. Ik fotografeer julle kindje op een ongedwongen manier; slapend en/of wakker, samen met jullie en/of alleen. Ik maak gebruik van jullie eigen spullen en fotografeer in jullie eigen omgeving (op verzoek kan het ook bij mij in huis) bij een leeftijd tussen de 3 en 21 dagen.

Fotoreportage newborn €300  
Fotoreportage buik (week 27/35) €200
Combinatie reportage buik & baby  €400  

Alle prijzen zijn inclusief verrassingsalbum van 20x20 cm en bestanden in hoge resolutie.

Zakelijk

Een zakelijk portret voor uw bedrijf; een stuk in de krant of op social media of een impressie van de werkzaamheden, een bedrijfsfeest of evenement vastleggen. Het kan allemaal. Bedrijven waar ik in het verleden onder andere voor gewerkt heb zijn:

Ballast Nedam, Concorde, Autodesk, Smashed Lemon, Burgerbelangen Amstelveen, Br@nd for Girls, KLM, American Express, Vita, etc. 

Een fotoreportage is al mogelijk vanaf €100 per uur ex BTW en reiskosten. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u aanvragen middels het contact formulier.

Alle prijzen zijn inclusief BTW (uitgezonderd zakelijke fotografie), exclusief reis- en parkeerkosten (reiskosten €0,20 p.k.m., parkeerkosten conform parkeertarieven ter plekke). Bovenstaande prijzen zijn pakket prijzen. U kunt een op maat gemaakte offerte met andere producten en prijzen aanvragen via het contact formulier. U ontvangt de offerte en/of informatie geheel vrijblijvend. Bij het boeken van een fotoreportage gaat u akkoord met het publiceren van fotomateriaal voor promotiedoeleinden op o.a. de Facebook pagina van Diane Kuiken fotografie en de website. Fotomateriaal en persoonsgegeven zullen nooit verkocht of door gegeven worden aan derden.